Militair

Bent u militair en heeft u deze naam doorgekregen via uw werkgever het Ministerie van Defensie of een collega?  Dan ben u bij mij inderdaad aan het juiste adres. 

Als militair loopt u vaak andere risico's of leeft en werkt u onder andere omstandigheden dan wanneer u een "gewoon" beroep heeft. Dit vraag om specifiek advies en maatwerk afhankelijk van uw behoeften. Ik kan u dit geven mede door mijn eigen achtergrond en affiniteit met uw werk maar ook omdat ik één van de weinige dienstverleners ben in Nederland die u daarin kan en mag adviseren. 

Ik heb de mogelijkheid tot het sluiten van een pakketverzekering speciaal voor militairen (in het buitenland). Dit is een pakket waarop clausules toegevoegd kunnen worden waardoor er ook dekking is als u gedetacheerd of gestationeerd bent in het buitenland of op uitzending gaat. Dit pakket is speciaal voor alle krijgsmachtonderdelen zowel voor de Landmacht, Luchtmacht, Marine als Marechaussee. Ook als u in Nederland woont en werkt maar regelmatig op dienstreis of uitzending naar het buitenland gaat, kan ik u van dienst zijn. 

Om uw situatie goed in te kunnen schatten, om u de juiste informatie te kunnen geven en een geheel vrijblijvende maar wel passende offerte te kunnen maken, kunt u contact met mij op te nemen middels bovenstaand contactformulier.