Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een schade kan door u zelf veroorzaakt worden, door uw gezin maar kan u ook overkomen zoals bv water- of stormschade of een aanrijding.

Bij schade is het van belang dat deze zo spoedig mogelijk wordt afgewikkeld met een minimale last voor u. Schadeafhandeling staat bij ons hoog in het vaandel en heeft een grote prioriteit. Wij doen er alles aan om het ongemak zo klein mogelijk te houden en uw schade zo spoedig mogelijk afgehandeld te krijgen. Dit is prettig voor u maar ook voor uw eventuele tegenpartij.

Bij schade is het daarom van belang dat u deze zo snel mogelijk meldt. Dit kunt u doen via de onderstaande knop, per mail via schade@gerritjanssen.nl of telefonisch. Wij kunnen u dan informatie geven en adviseren over de te volgen stappen. Wij nemen uw schade in behandeling en delen u mede wat we nodig hebben om de schade te kunnen claimen. Verder verzorgen wij de melding bij de maatschappij, schakelen indien nodig een expert in en houden u op de hoogte van het schadeverloop. Tevens houden wij contact met de maatschappij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en af te wikkelen.

Wij zijn er voor u en komen op voor uw belangen.

Online schade melden