Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een schade kan door u zelf veroorzaakt worden, door uw gezin maar kan u ook overkomen zoals bv water- of stormschade of een aanrijding.

Bij schade is het van belang dat deze zo spoedig mogelijk wordt afgewikkeld met een minimale last voor u. Schadeafhandeling staat bij mij hoog in het vaandel en heeft een grote prioriteit. Ik  doe er alles aan om het ongemak zo klein mogelijk te houden en uw schade zo spoedig mogelijk afgehandeld te krijgen. Dit is prettig voor u maar ook voor uw eventuele tegenpartij.

Bij schade is het daarom van belang dat u deze zo snel mogelijk meldt. Dit kunt u doen via de onderstaande knop, per mail via schade@gerritjanssen.nl of telefonisch. Ik kan u dan informatie geven en adviseren over de te volgen stappen. Ik neem uw schade in behandeling en deel u mede wat ik nodig heb om de schade te kunnen claimen. Verder verzorg ik de melding bij de maatschappij, schakel indien nodig een expert in en houd u op de hoogte van het schadeverloop. Tevens houd ik contact met de maatschappij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en af te wikkelen.

Ik ben er voor u en kom op voor uw belangen.

Online schade melden