Reisverzekering

Vakantie, eindelijk weer eens tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen. Vaak wordt een reisverzekering dan vergeten of er wordt ten onrechte gedacht dat een ziektekostenverzekering dezelfde zaken dekt als een reisverzekering. Waar u ook naartoe reist, een goede reisverzekering behoort tot uw vaste bagage. Voor elke manier van reizen kunnen wij u een passende verzekering bieden.

Gaat u regelmatig op reis, zomervakantie of wintersport, een stedentripje of een midweek bungalowpark, met een doorlopende reisverzekering heeft u het hele jaar geen omkijken naar het verzekeren van uw vakanties. Makkelijk, zeker en financieel voordelig! Gaat u niet zo vaak op vakantie dan kunnen wij ook helpen met een kortlopende reisverzekering, alleen voor die specifieke reis en van vertrek tot thuiskomst.

Vaak wordt bij reisbureaus aangeboden om gelijk bij het boeken van een reis, een kortlopende of een doorlopende reisverzekering te sluiten. Het nadeel van daar een reisverzekering sluiten is dat u bij een schade zelf alles moet regelen en geen ondersteuning krijgt. Wij nemen alles van u over en verzorg de schadeclaim richting de verzekeringsmaatschappij.  

Op vakantie kan u of uw medereiziger altijd iets gebeuren maar ook uw naaste familie die thuis is, kan getroffen worden door ziekte of een ongeluk. Als u een reis tijdelijk moet onderbreken of zelfs helemaal af moet breken, biedt de annuleringsverzekering een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. U kunt deze los sluiten voor die speciale reis maar u kunt deze ook doorlopend sluiten in combinatie met uw doorlopende reisverzekering, wel zo voordelig!

Doordat wij samenwerken met diverse verzekeraars kunnen wij u adviseren welke verzekering het beste bij u en uw manier van vakantie vieren past. Tevens kunnen deze verzekeringen vaak in pakketvorm gesloten worden in combinatie met bijvoorbeeld uw opstal- of inboedelverzekering. Wel zo overzichtelijk, gemakkelijk en u profiteert van extra korting als u alles in 1 pakket heeft lopen.