Visie

Gerrit Janssen Assurantiën is gestart in 1998 en inmiddels al 26 jaar actief in de financiële dienstverlening. Afgelopen jaren heeft de financiële wereld niet stilgestaan en deze wijzigt nog steeds. Er komen nieuwe producten op de markt, wensen worden complexer en velen zien door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen u de weg wijzen in het financiële oerwoud en duidelijkheid verschaffen.

Onze taak is om samen met u een inventarisatie te maken van de financiële risico's waar u mee te maken heeft of kunt krijgen. Vervolgens gaan we met u na welke risico’s niet acceptabel zijn en verzekerd zouden moeten worden. Hierbij geven wij advies over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Uiteraard brengt u al uw financiën het liefst bij één contactpersoon onder; bij iemand die u kent en weet wat u belangrijk vindt, iemand die uw belangen voorop stelt en weet wat uw wensen zijn, die u vertrouwt en die haar afspraken nakomt. We gaan daarom voor een relatie voor de langere termijn. Dat betekent niet ‘u vraagt en wij draaien’ maar wel dat wij u zo nauwkeurig en verantwoord mogelijk adviseren. Door samenwerking met vele verzekeringsmaatschappijen zijn wij onafhankelijk en in staat om zeer diverse verzekeringen te bemiddelen en te adviseren. Het financiële product dat wij adviseren sluit dan ook in de eerste plaats aan op uw behoefte. Naast deze bemiddeling en advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waar u de verzekering(en) onderbrengt.

Tevens conformeren wij ons aan de gedragscode van Gerrit Janssen Assurantiën zoals deze door ons is opgesteld. De inhoud van deze gedragscode kunt u terugvinden onder downloads.

Gerrit Janssen Assurantiën is een financieel advieskantoor gespecialiseerd in bemiddeling van schadeverzekeringen voor particulieren.